Μπάσκετ: «Ναι» στον Βασιλακόπουλο είπε το Πρωτοδικείο

Μπάσκετ: «Ναι» στον Βασιλακόπουλο είπε το Πρωτοδικείο

Με (προσωρινή) διοίκηση Βασιλακόπουλου συνεχίζει την πορεία της προς τις εκλογές του Μαΐου η Ομοσπονδία μπάσκετ. Το Πρωτοδικείο έκρινε παράτυπη την ανακήρυξη «εναλλακτικού» προεδρείου υπό τον Φάνη Χριστοδούλου, αφού δεν υπήρξε απαρτία στη διάρκεια της σχετικής διαδικασίας.
Η δικαιοσύνη θεώρησε ισχυρό το δ.σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα από τη διαδικτυακύ συνεδρίαση 12 συμβούλων την επόμενη μέρα, οπότε το προεδρείο έχει ως εξής:

* Πρόεδρος : Γιώργος Βασιλακόπουλος

* Α’ Αντιπρόεδρος: Κώστας Παρίσης

* Β’ Αντιπρόεδρος: Αριστείδης Γολέμης

* Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Τσαγκρώνης

* Ταμίας: Δημήτρης Αγγελόπουλος.

«Λόγω της προσπάθειας δημιουργίας συγχύσεως και εσφαλμένων εντυπώσεων, σας ενημερώνουμε ότι η νομίμως ορισθείσα από το Πρωτοδικείο προσωρινή διοίκηση υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της Ομοσπονδίας και τη δρομολόγηση εκλογών για τις 30 Μαΐου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ. «Οι νόμιμες ενέργειες της διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου επιβεβαιώνονται και από τη σημερινή δικαστική απόφαση. Οτιδήποτε άλλο βλάπτει το άθλημα του μπάσκετ και την επιβεβλημένη ομόνοια του χώρου».

Η προσωρινή διοίκηση εξαγγέλλει τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης με φυσική παρουσία στις 30 Μαΐου και την εγγραφή στο μητρώο όσων σωματείων πληρούν τις προϋποθέσεις.

Παρόμοιες …προεκλογικές δηλώσεις, για «αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας», έκανε και ο Άγγελος Παπανικολάου, υποψήφιος πρόεδρος της παράταξης Βασιλακόπουλου. «Η νόμιμη Διοίκηση δικαιώθηκε και οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις στο ΔΣ της ΕΟΚ από πλευράς των συνυποψηφίων, κ.κ. Φασούλα, Λιόλιου, έπεσαν στο κενό», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος πρόεδρος Παναγιώτης Φασούλας μετέχει ως απλό μέλος στη 21μελή διοίκηση Πρωτοδικείου μαζί με αρκετούς συνεργάτες του (Χριστοδούλου, Ρεντζιάς, Ιωάννου κ.α.), ενώ ο Βαγγέλης Λιόλιος προτίμησε προσωπικά να μείνει έξω από το προσωρινό σχήμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter