Μπάσκετ: «Ναι» του ΝΒΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μπάσκετ: «Ναι» του ΝΒΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Συντομευμένη λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι η νέα σεζόν του ΝΒΑ. Τη σχετική απόφαση των ιδιοκτητών των ομάδων ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν αρκετές μέρες.

Το τζάμπολ στο ΝΒΑ θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου (περίπου δύο μήνες αργότερα από τη συνηθισμένη ημερομηνία) και η Φλόγα στο Τόκιο έχουν προγραμματιστεί να ανάψει στις 23 Ιουλίου 2021.

«Η επιθυμία των αθλητών είναι να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το ίδιο επιθυμεί το Ολυμπιακό Κίνημα», δήλωσε ο Μπαχ. Ωστόσο θεωρείται απίθανο να χωρέσουν στο νέο καλεντάρι τα Προολυμπιακά τουρνουά, οπότε αποκλείεται η συμμετοχή των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική μας θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο στα τέλη Ιουνίου στη Βικτόρια του Καναδά, με αντιπάλους τους οικοδεσπότες και τις Κίνα, Τουρκία, Τσεχία, Ουρουγουάη.

Ο Μπαχ θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στο Τόκιο για να συζητήσει με τους διοργανωτές τον τρόπο διεξαγωγής των εξ αναβολής Ολυμπιακών Αγώνων, με τα δεδομένα που δημιουργεί η πανδημία. Το ενδεχόμενο ματαίωσης έχει αποκλειστεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter