Μπάσκετ: Νέο πατατράκ για τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Νέο πατατράκ για τον Ολυμπιακό

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στην Euroleague, πρώτη της σεζόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, γνώρισε ο Ολυμπιακός: 72-76 από τον Ερυθρό Αστέρα. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 36-37. Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 1.000 θεατές.

Ο απογοητευτικός Ολυμπιακός μετράει πλέον 12 νίκες και 8 ήττες, οπότε έμεινε πέμπτος στην κατάταξη, μαζί με τις Ούνιξ και ΤΣΣΚΑ. Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης νίκησε με 76-67 την Εφές και έφτασε στο 13-7. Ο Αστέρας ανέβηκε στο 8-12.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την αντεπίθεσή τους μετά το 65-66 του 36ου λεπτού. Νωρίτερα, βρέθηκαν να χάνουν με 42-50.

O Σάσα Βεζένκοφ πέτυχε 20 πόντους για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κώστας Σλούκας ήταν ο έτερος «διψήφιος» με 18. Έπαιξαν και οι Ουόκαπ 4, Έισι 3, Ντόρσεϊ 6, Λούντζης, Λαρεντζάκης 8, Φαλ 9, Μάρτιν 2, Ζαν-Σαρλ 2.

Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ εκτός 12άδας έμειναν οι Παπανικολάου, Πρίντεζης. Το διήμερο που προηγήθηκε της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι είχε τρία κρούσματα κορονοϊού, τα δύο από τα οποία αφορούν μπασκετμπολίστες.

Από την πλήρη Ερυθρό Αστέρα, που είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι με 81-76 αλλά προερχόταν από σερί 3 ηττών, κεχώρισαν οι Ντόμπριτς (14), Κάλινιτς (12), Ουόλτερς (9), Μίτροβιτς (8), Ουάιτ (8), Ιβάνοβιτς (8).

Ο Παναθηναϊκός, που παραμένει στη 17η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 4-15, θα υποδεχθεί τη Βασκόνια (7-13) το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. Στον αγώνα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο νεοφερμένος Στέφαν Γιόβιτς, που πήρε τη θέση του Κέντρικ Πέρι.

Θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ η συμμετοχή του Ντάριλ Μέικον θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγείται στη βαθμολογία με ρεκόρ 17-3. Ακολουθούν η Μπαρτσελόνα με 16-5 και η Αρμάνι Μιλάνο με 13-6.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter