Μπάσκετ: Νέο στραπάτσο για την ΑΕΚ

Μπάσκετ: Νέο στραπάτσο για την ΑΕΚ

Άλλη μία ήττα γνώρισε η ντεφορμέ ΑΕΚ, λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Basket League. O Κολοσσός νίκησε τον «Δικέφαλο» στη Ρόδο με 79-72 (ημίχρονο 41-31) και πλησίασε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Οι Ουότσον (25 π.) και Καντέρ (22 π.) ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα της Δωδεκανήσου. Ο Μέικον πέτυχε 22 πόντους και ο Λάνγκφορντ 20 για την ΑΕΚ, η οποία γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έχει ακόμη να αντιμετωπίσει ακόμη τους Προμηθέα, Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται πλέον στο 14-6, ενώ ο Κολοσσός ανέβηκε στο 8-13 και εξασφάλισε και μαθηματικά τη σωτηρία του.

Ο νεαρός Όμηρος Νετζήπογλου οδήγησε τον Άρη σε σημαντική νίκη επί του Ιωνικού με 74-62 στη Θεσσαλονίκη. Ο 19χρονος γκαρντ πέτυχε 22 πόντους, ενώ ο Μίλαν Μιλόσεβιτς πρόσθεσε 18. Ο Χόλογουελ διακρίθηκε από τους Νικαιώτες με 17 πόντους.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 34-32. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 9η θέση, με ρεκόρ 7-14, και κρατιούνται μακριά από τη διακεκαυμένη ζώνη, όπου παλεύουν για τη σωτηρία τους Λάρισα και Μεσολόγγι.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter