Μπάσκετ: Νέο στραπάτσο για τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Νέο στραπάτσο για τον Ολυμπιακό

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας συντριβή γνώρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε από την περυσινή φιναλίστ της Εuroleague Εφές με 86-67 και ξέμεινε κοντά στο υπόγειο της βαθμολογίας, με ρεκόρ 2-5. 

Η επόμενη εβδομάδα τον φέρνει αντιμέτωπο με τη Ζαλγκίρις, πάλι στο Φάληρο. Στο τέλος, ακούστηκαν και κάποιες αποδοκιμασίες, από τους 3.000 φιλάθλους.

Από τον απογοητευτικό Ολυμπιακό, που έπαιξε ξανά χωρίς τον τραυματισμένο Παπανικολάου, διασώθηκαν μόνο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με 10 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Μπράντον Πολ, που πέτυχε 15. Ο Πρίντεζης πρόσθεσε 14 πόντους, ο Πάντερ 8, ο Κόνιαρης 5 και ο Σπανούλης 4. Οι σπουδαίοι περιφερειακοί της Εφές, Λάρκιν και Μίτσιτς, πέτυχαν μαζί 51 πόντους (24 και 27 αντίστοιχα), με 18/23 σουτ.

Η Εφές προηγήθηκε με 53-35 στο ημίχρονο, ενώ το τέλος της γ’ περιόδου βρήκε τον Ολυμπιακό να κατεβάζει τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο (58-67), χάρη σε απίθανο τρίποντο του Πολ. O ίδιος μείωσε σε 61-67 με νέο τρίποντο, αλλά η αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων» εξανεμίστηκε κάπου εκεί.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής με τον αγώνα ΠαναθηναϊκούΒαλένθια στο ΟΑΚΑ. Στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθεί ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος προαλείφεται για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 3-3 μετά τις πρώτες 6 αγωνιστικές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter