Μπάσκετ: Νέο στραπάτσο για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Νέο στραπάτσο για τον Παναθηναϊκό

Άλλη μία οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Euroleague, αυτή τη φορά εντός έδρας, από την αδύναμη Ούνιξ Καζάν: 72-74, με καλάθι του Λορέντζο Μπράουν 19 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Στο ημίχρονο, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 36-35.
Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη ή να ισοφαρίσει στο τέλος, αλλά ο Ιωάννης Παπαπέτρου σημάδεψε σίδερο σε μακρινό σουτ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης αστόχησε στο «φόλοου» της τελευταίας στιγμής. «Παίξαμε ανόητα στο τέλος», ομολόγησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Μάριο Χεζόνια, που επέστρεψε ως αντίπαλος στο γήπεδο όπου αγωνίστηκε τους τελευταίους μήνες της περυσινής σεζόν, αποδοκιμάστηκε εν χορώ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και είχε μέτρια απόδοση, αλλά πέτυχε σημαντικούς πόντους στο τελευταίο πεντάλεπτο και έπαιξε και την καθοριστική άμυνα στον Παπαπέτρου.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκειά του και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει με διαφορά μεγαλύτερη των 5 πόντων (43-48, 63-59).

O Γιώργος Παπαγιάννης πέτυχε 14 πόντους, ενώ πέτυχε και ρεκόρ καριέρας με 17 ριμπάουντ. Ο Ντάριλ Μέικον έβαλε και αυτός 14, ενώ οι Παπαπέτρου, Πέρι πρόσθεσαν από 10 και ο Σαντ-Ρόος 9. Έπαιξαν και οι Ουάιτ 7, Κασελάκης 2, Μποχωρίδης, Έβανς 4, Φλόιντ 2, Νέντοβιτς, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Φέρελ.

Στη διπλή αγωνιστικής της επόμενης εβδομάδας, ο προτελευταίος της κατάταξης Παναθηναϊκός (2-7) παίζει με την ουραγό Ζαλγκίρις στο Κάουνας και με τη Μπάγερν στο Μόναχο. Η Ούνιξ, που είχε κορυφαίους τους Βοροντσέβιτς (15), Κάνααν (15), Μπράουν (13), Χεζόνια (9), ανέβηκε στο 4-5.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το απόγευμα της Παρασκευής στην Αγία Πετρούπολη, απέναντι στη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ (7 μ.μ.). Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την αγωνιστική στρογγυλοκαθισμένοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 6-2, πίσω από την πρωτοπόρο Αρμάνι Μιλάνου (7-1).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter