Μπάσκετ: Νίκες δια περιπάτου για τους «αιώνιους»

Μπάσκετ: Νίκες δια περιπάτου για τους «αιώνιους»

Με πολύ εύκολες νίκες επί αδύναμων αντιπάλων στα πλαίσια της Basket League ξεπέρασαν οι «αιώνιοι» την πίκρα από τις ευρωπαϊκές ήττες της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα σερί 0-23 μετά το 19-10 και μετέτρεψε τον αγώνα με το Λαύριο σε περίπατο: 54-96, ημίχρονο 25-50. Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είχε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ξεχώρισαν και οι Μιλουτίνοφ (15), Λούντζης (12), Πίτερς (10), Κάνααν (8), Λαρεντζάκης (8). Οι Ντε Τζούλιαν (18), Μουρ (12), Φλάτεν (12) ήταν οι καλύτεροι από το Λαύριο του Κώστα Μέξα. Την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Φάληρο.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο (20 πόντοι, 7/9 σουτ, 8 ριμπάουντ) ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο 77-53 επί της Καρδίτσας στο ΟΑΚΑ. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 47-28. Ο Λούκα Βιλντόσα πρόσθεσε 15 πόντους και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης 10, ενώ στους καταπονημένους Μήτογλου, Γκραντ, Γκριγκόνις δόθηκε χρόνος ξεκούρασης. Ο Έλληνας διεθνής δεν έπαιξε καθόλου, ενώ ο Λιθουανός και ο Αμερικανός έμειναν στο παρκέ μόλις 5 λεπτά.

Αυτός ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας των «πρασίνων» μπροστά σε κόσμο στο ΟΑΚΑ, αφού η τιμωρία των 4 αγωνιστικών εξέπνευσε. Οι Καμπερίδης (10), Σμιθ (10), Χρηστίδης (9) ξεχώρισαν από την Καρδίτσα του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός, που προπορεύεται αήττητος (9-0) στη βαθμολογία της Basket League με δεύτερο τον Ολυμπιακό (8-1), θα αντιμετωπίσει την άλλοτε ομάδα του Εργκίν Αταμάν, Αναντολού Εφές, την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter