Μπάσκετ: Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τον Προμηθέα στο ΣΕΦ με 92-75 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Basket League και έγλειψε τις πληγές από την στραβοτιμονιά της Πέμπτης απέναντι στη Βασκόνια. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 51-39.

Oι “ερυθρόλευκοι” ξέφυγαν στις αρχές της β’ περιόδου (28-19, 39-26) και δεν απειλήθηκαν σοβαρά από τους Πατρινούς, αφού η διαφορά έφτασε τους 26 πόντους. Την Τρίτη αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι στο Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός (5-1) έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Μιλουτίνοφ, Σικμα και ΜακΚίσικ. Διακρίθηκαν οι Γουόκαπ 20, Φαλ 15, Πίτερς 14, Παπανικολάου 11.

Ο Γιώργος Τανούλης πέτυχε 6 πόντους απέναντι στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκε.

Από τον Προμηθέα του Ηλία Παπαθεοδώρου, που έπεσε στο 4-2, ξεχώρισαν οι Κάουαν 20, Χέιλ 13, Ετσενίκε 10.

Στον αγώνα που προηγήθηκε, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλωνα στην Πάτρα με 67-54 (ημίχρονο 32-26), με κορυφαίο τον Αλστον ο οποίος πέτυχε 19 πόντους. Οι Κένταλ, Τσαϊρέλης και Χάρισον πρόσθεσαν από 10 για την ομάδα του Φώτη Τακιανού. Ο Μπράουν πέτυχε 11 και ο Ουάσιγκτον 10 για τον Απόλλωνα του Νίκου Βετούλα.

Ο μοναδικός αήττητος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός δοκιμάζεται το απόγευμα της Κυριακής (17.15) στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον φορμαρισμένο Άρη (4-1). Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ήδη εξαντληθεί.

Το ίδιο βράδυ, το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί την Καρδίτσα, που δεν έχει νίκη (19.15). O αγώνας ΑΕΚ-Κολοσσού θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα παίξουν Λαύριο-Μαρούσι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter