Μπάσκετ: Νίκες για Προμηθέα, Ηρακλή, Ιωνικό

Μπάσκετ: Νίκες για Προμηθέα, Ηρακλή, Ιωνικό
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Προμηθέας στη Γερμανία επί της Ουλμ, στα πλαίσια του Eurocup: 65-71, ημίχρονο 32-31. Ο Ηλίας Ζούρος («δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα») μετράει πλέον τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, από τότε που διαδέχθηκε τον Λουίς Κασιμίρο στον πάγκο των Πατρινών.

Ο Προμηθέας, που έφτασε στο 2-3, έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Οι Ρέι (14), Μάιλς (11), Γκραντ (10), Ρογκαβόπουλος (9), Αγραβάνης (9) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της ελληνικής ομάδας. Η Ουλμ έχει προπονητή τον γνωστό μας, Γιάκα Λάκοβιτς.

Στο Basketball Champions League, το Λαύριο ηττήθηκε στη Ρωσία από τη Νίζνι με 74-62 και δεν μπόρεσε να προστατεύσει το +9 της νίκης του στο ΣΕΦ. Ο Σμιθ πέτυχε 23 πόντους, ο Κακλαμανάκης 12 και ο Λιούις 11 για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Για την ίδια διοργάνωση, η ΑΕΚ νίκησε χθες στα Λιόσια τη Ρίγα με 88-79, με 26 πόντους του Κίνο Κολόμ.

Η νίκη του Ιωνικού (1-5) επί της πορτογαλικής Σπόρτινγκ με 93-79 στη Νίκαια δεν ήταν αρκετή για να τον φέρει στον επόμενη γύρο του FIBA Europe CupO νεαρός διεθνής Νίκος Χουγκάζ ήταν ο κορυφαίος παίκτης, με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Τζέρμαν πρόσθεσε 23.

Ο Ηρακλής (1-5) πέτυχε την πρώτη νίκη του στην ίδια διοργάνωση: 83-82 τη Μόρναρ Μπαρ από το Μαυροβούνιο στο Ιβανώφειο, με τάπα του Γιάννη Κουζέλογλου στην τελευταία φάση. Ο Γάιος Σκορδίλης ξεχώρισε με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

To Περιστέρι αποχαιρέτησε άδοξα το FIBA Europe Cup, αφού γνώρισε συντριβή στη Γερμανία από την Κράιλσχαϊμ με 78-55. Η αθηναϊκή ομάδα δεν είχε στον πάγκο τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 και έμεινε στην Ελλάδα. Ο ΜακΚρι πέτυχε 14 πόντους και ο Χρυσικόπουλος 11, για το Περιστέρι που είχε 3/27 τρίποντα.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter