Μπάσκετ: Νίκες για Προμηθέα, Ιωνικό

Μπάσκετ: Νίκες για Προμηθέα, Ιωνικό

Tη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Προμηθέας, με το 84-77 επί του ΠΑΟΚ στην Πάτρα. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 43-41 υπέρ των Αχαιών.

O ΠΑΟΚ μείωσε σε 73-70, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι και δέχθηκε σερί 8-0. Οι Ρέι (17), Γκάντι (15), Χαντ (12), Γκραντ (9) ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Λουίς Κασιμίρο. Οι Γκρίφιν (21), Γιάνκοβιτς (14), Τζόουνς (14) ξεχώρισαν από τους ηττημένους.

Ο «Δικέφαλος» (0-2) τελείωσε το ματς υπό τις οδηγίες του Στάθη Νεραντζάκη, αφού νωρίτερα αποβλήθηκε με τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία ο Άρης Λυκογιάννης. Οι διαιτητές έστειλαν στα αποδυτήρια και τον αρχηγό της αποστολής, πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλο.

Στο δεύτερο παιχνίδι του απογευματινού προγράμματος του Σαββάτου, ο Ιωνικός νίκησε τον Άρη με 93-83 στην παράταση. Ο κανονικός αγώνας έληξε με 77-77, ενώ στο ημίχρονο οι Νικαιώτες προηγήθηκαν με το ευρύ 48-33. Οι δύο ομάδες έχουν από 1 νίκη και 1 ήττα.

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος (23 π., 4/5 τρ.) ήταν ο κορυφαίος του Ιωνικού, που σπατάλησε την τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας με τον Τζέρμαν (13). Διακρίθηκαν και οι Νίκος Χουγκάζ (18), Κωστής Γόντικας (12). Από τον Άρη, ξεχώρισαν οι Κάουαν (25), Τζούστον (20), Χάνλαν (23).

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στις 8 μ.μ. τη Λάρισα στα εγκαίνια του Ολυμπιακού κλειστού των Λιοσίων, το οποίο η «Ένωση» θα χρησιμοποιήσει ως έδρα τα επόμενα χρόνια.

Το βράδυ της Κυριακής παίζουν Λαύριο-Ολυμπιακός (20.00), ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο. Αύριο στις 5 μ.μ. θα αναμετρηθούν επίσης Κολοσσός-Απόλλων Π. και Ηρακλής-Περιστέρι.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter