Μπάσκετ: Νίκες για Προμηθέα και Κολοσσό

Μπάσκετ: Νίκες για Προμηθέα και Κολοσσό

O Προμηθέας Πάτρας και ο Κολοσσός Ρόδου εκμεταλλεύτηκαν την έδρα και κέρδισαν τους αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Basket League. Kαι οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 3-1.

O Προμηθέας νίκησε σχετικά εύκολα τη Λάρισα με 91-77 (ημίχρονο 42-37). Ο Κέντρικ Ρέι ξεκίνησε με 5/5 τρίποντα και σταμάτησε στους 29 πόντους, ενώ ο Τζεράι Γκραντ πέτυχε 14 και οι Γιαννόπουλος, Χαντ από 10. Ο Χάντσον ήταν πρώτος σκόρερ των ηττημένων με 24 πόντους, ενώ οι Τσαϊρέλης, Ζάρας πρόσθεσαν από 12.

Στη Ρόδο, ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, αλλά ο Ιωνικός παραδόθηκε στα τελευταία λεπτά: 88-81, ημίχρονο 45-46. Ο Τζόρνταν Φλόιντ πέτυχε 24 πόντους, ο Κένι Ουίλιαμς 21 και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης 11, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος μοίρασε 12 ασίστ για τον Κολοσσό. Οι Γόντικας (21), Τζέρμαν (20), Κολοβέρος (12) διακρίθηκαν από τους φιλοξενούμενους.

To πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με τον αγώνα ΑΕΚ-Άρη, στις 8 μ.μ. στο κλεισό των Άνω Λιοσίων. Την Κυριακή, οι «αιώνιοι» θα δοκιμαστούν εκτός έδρας: Ηρακλής-Ολυμπιακός στις 5 μ.μ., Περιστέρι-Παναθηναϊκός στις 8 μ.μ. Θα αναμετρηθούν επίσης Λαύριο-Απόλλωνας στις 5 μ.μ. Ο ΠΑΟΚ έχει ρεπό.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, με ρεκόρ 3-0, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 1-1.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter