Μπάσκετ: Νίκη για τον Προμηθέα, ήττα για τον ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Νίκη για τον Προμηθέα, ήττα για τον ΠΑΟΚ

Άλλο ένα βήμα στον δρόμο προς τα πλέι-οφ του Εurocup έκανε ο Προμηθέας, με το εύκολο 81-70 επί της γερμανικής Όλντενμπουργκ στην Πάτρα. 

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά πάτησε το γκάζι μετά το 43-42 με αφετηρία ένα τρίποντο του Δημήτρη Αγραβάνη και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πέτυχε 19 πόντους για τον Προμηθέα. Ο Μπαμπ προσέθεσε 16, οι Αγραβάνης, Έλις από 12 και ο Χολ 10.

Οι τέσσερις ομάδες του Ομίλου ισοβαθμούν με ρεκόρ 1-1.

Στο Basketball Champions League, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ντιζόν με 77-84 και ουσιαστικά αποκλείστηκε από τους «16» της διοργάνωσης. Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με 77-76, αλλά οι Γάλλοι πέτυχαν τους τελευταίους 8 πόντους του αγώνα ξεκινώντας από δύο τρίποντα των Σουλαϊμόν, Χόλστον.

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου η Ντιζόν προηγήθηκε με 54-41. Ο Σμιθ πέτυχε 17 πόντους, ο Ουίγκινς 15 και οι Μπράουν, Σόρτερ από 10 και ο Τσόχλας 9 για τον ΠΑΟΚ.

Ο “Δικέφαλος” μετράει 4 νίκες και 7 ήττες στην Ευρώπη, αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο για το μέλλον του στην εγχώρια Basket League όπου απειλείται σοβαρά με υποβιβασμό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter