Μπάσκετ: Νίκη με ανατροπή η ΑΕΚ, στραπάτσο για τον Άρη

Μπάσκετ: Νίκη με ανατροπή η ΑΕΚ, στραπάτσο για τον Άρη

H AEK, το Περιστέρι, ο Ηρακλής και η νεοφώτιστη ομάδα του Χαριλάου Τρικούπη Μεσολογγίου ξεκίνησαν με το δεξί πόδι τη νέα σεζόν της Basket League

Ο Ιωνικός, που εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 την τελευταία στιγμή, απείλησε σοβαρά την ΑΕΚ, η οποία τούμπαρε το ματς με σερί 17-0 στο φινάλε και νίκησε με 68-81 (από 68-64) στο γήπεδο «Σοφία Μπεφόν». Ο Νίκος Ζήσης πέτυχε 15 πόντους και ο Κιθ Λάνγκφορντ 14, ενώ ο Βασίλης Τολιόπουλος έβαλε 19 για την ομάδα της Νίκαιας.

Στο Αγρίνιο, ο νεοφερμένος στην Α1 Χαρίλαος Τρικούπης νίκησε τον Άρη με 73-70, με τρίποντο του Ντεβόντε Γκριν στην εκπνοή της αναμέτρησης. Ο Γιάννης Αγραβάνης πέτυχε 15 πόντους για τους νικητές και ο Δημήτρης Φλιώνης 18 για τους «κιτρινόμαυρους».

Το Περιστέρι είχε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στον Κολοσσό, αλλά οι Ροδίτες αντεπιτέθηκαν στο φινάλε και έχασαν δύο ευκαιρίες ισοφάρισης στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Άρτις (25 π.). Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν ο πρωταγωνιστής στο τελικό 81-78 με 27 πόντους.

Ο Ηρακλής κέρδισε το πρώτο ντέρμπι της «συμπρωτεύουσας», με το εμφατικό 75-57 επί του ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο. Οι Καββαδάς, Σαγκς και Μουρ πέτυχαν από 13 πόντους για τους νικητές και ο Λαβ 16 για τους ηττημένους.

O πρωταθλητής Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λάρισα το βραδάκι της Κυριακής (19/30), ενώ το ματς ανάμεσα στο Λαύριο και τον κάτοχο του Super Cup Προμηθέα αναβλήθηκε λόγω πολλών κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Αττικής. Όλοι οι αγώνες της πρεμιέρας διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter