Μπάσκετ: Νίκη με απώλειες για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Νίκη με απώλειες για τον Παναθηναϊκό

Με πύρρειο νίκη επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο συνέχισε ο Παναθηναϊκός την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1. Οι πρωταθλητές κέρδισαν με 88-81, αλλά έχασαν στο δεύτερο ημίχρονο τους ΝτεΣόν Τόμας και Τζέικομπ Ουάιλι, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματισμένοι. 

Ο Τόμας αισθάνεται σπασμούς στη μέση, ενώ ο Ουάιλι υπέστη διάστρεμμα. Για λίγο έμεινε εκτός αγώνα με μικροπρόβλημα και ο Νικ Καλάθης, που όμως επέστρεψε στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. 

O αποδεκατισμένος Άρης εμφανίστηκε απρόσμενα ανταγωνιστικός και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τέλος (ημίχρονο 42-47), αν και έχασε σήμερα τον Κεν Μπράουν, που επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα και έφυγε για τις ΗΠΑ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναικού με 21 πόντους, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε 11 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 τάπες. Ο Τόμας πέτυχε 19 πριν αποχωρήσει, ενώ ο Καλάθης έμεινε στους 9, ο Ράις στους 7 και ο Φρεντέτ στους 6. Δεν αγωνίστηκαν οι Τζόνσον, Βουγιούκας, Μπεντίλ.

Για τον Άρη, που παραμένει στην τελευταία θέση με ρεκόρ 5-13 και συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ, Ντραγκίσεβιτς πέτυχε 19 πόντους, ο Μποχωρίδης 18 και ο Μιλόσεβιτς 15, ενώ αγωνίστηκαν και οι νεαροί Βλάσιος, Σανδραμάνης, Γεωργάκης.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος με 16-2, μπροστά από τους αυριανούς φιναλίστ του Κυπέλλου ΑΕΚ (13-4) και Προμηθέα (12-6). Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 5μμ της Κυριακής στο Ηράκλειο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter