Μπάσκετ: Νίκη με Μιλουτίνοβ για τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Νίκη με Μιλουτίνοβ για τον Ολυμπιακό

Σαφώς βελτιωμένος σε σύγκριση με τα προηγούμενα φιλικά, ο Ολυμπιακός νίκησε την Ούνιξ Καζάν στη Μόσχα με 70-66 (ημίχρονο 37-36) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά «Αλεκσάντερ Γκομέλσκι», όπου πιθανότατα θα συγκρουστεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η νίκη των «ερυθρολεύκων» σφραγίστηκε 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με έμμεσο τρίποντο του Μιλουτίνοβ, ο οποίος διόρθωσε με επιθετικό ριμπάουντ το δικό του άστοχο λέι-απ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με διαφορά 13 πόντων στο 32ο λεπτό (61-48), αλλά η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη και των Μάντζαρη (3 π.), Καϊμακόγλου (9 π.) μείωσε στον πόντο 33’’ πριν τη λήξη με τρεις εύστοχες βολές του ΜακΚόλουμ.

Από τον Ολυμπιακό, που έπαιξε χωρίς τους Μπάλντγουιν-Βεζένκοφ, ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο κορυφαίος, με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ. Διακρίθηκαν και οι Μιλουτίνοβ (10 π., 13 ρ.), Σπανούλης (8 π., 4 ασ.), Πάντερ (14 π.), Παπανικολάου (7 π.), ενώ έπαιξαν και οι Πολ (3 π.), Κόνιαρης, Κουζμίνσκας (4 π.), Ρούμπιτ (6 π.), Τσέρι, Χαπ. Στην πρεμιέρα της Euroleague, την επόμενη Παρασκευή, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα αντιμετωπίσει τη «νεοφώτιστη» Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter