Μπάσκετ: Νίκη πρωτιάς για την ΑΕΚ

Μπάσκετ: Νίκη πρωτιάς για την ΑΕΚ

«Αγκαλιά» με την πρωτιά του Ομίλου της στο Basketball Champions League βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά το σπουδαία νίκη που πέτυχε επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ (91-78).

Η «Ένωση» έφτασε στο 7-2, άφησε τους Ισραηλινούς ένα σκαλοπάτι πιο κάτω (6-3) και απέκτησε και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού είχε ηττηθεί στην Αθήνα με 79-75. Το ματς πήγε πόντο πόντο μέχρι το 35ο λεπτό, όταν η ΑΕΚ πέτυχε σερί 10-0 και ξέφυγε με διψήφια διαφορά.

Oι Λάνγκφορντ, Σαντ-Ρόος πέτυχαν από 18 πόντους, ο Ματσιούλις 16 και ο Γκίκας 10 για την ΑΕΚ.

Για την ίδια διοργάνωση, το Περιστέρι πέτυχε σημαντική νίκη επί της Ρίγα στη Λετονία με 71-64 (ημίχρονο 44-30) και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα του Γ’ Ομίλου, με ρεκόρ 6-3. Τρεις μέρες μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έκανε νέα εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο Μορέιρα ήταν πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, ενώ οι Χάτσερ και ο Βασιλόπουλος πρόσθεσαν από 15.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Πυλαία με 80-89 (ημίχρονο 37-51) από την ουγγρική Σομπάτελι παρά τους 31 πόντους του Σμιθ, έπεσε στο 3-6 και απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στoυς «16» της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η διοίκησή του απηύθυνε δημόσια έκκληση προς τους επώνυμους φίλους της ομάδας για οικονομική ενίσχυση, αφού οι ανάγκες του επόμενου τριμήνου αγγίζουν τις 350 χιλιάδες ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter