Μπάσκετ: Νικητής με τρίποντη «βροχή» ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ: Νικητής με τρίποντη «βροχή» ο Παναθηναϊκός

Δυσκολότερος του αναμενομένου αποδείχθηκε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της Basket League. Oι πρωταθλητές νίκησαν τελικά με 98-74, αλλά το τελικό σκορ είναι μάλλον πλασματικό. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 41-39.

O αγώνας ήταν ντέρμπι στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, αλλά ο Παναθηναϊκός ξέφυγε σιγά σιγά μετά το 68-64 της τρίτης περιόδου, με αφετηρία δύο τρίποντα του Μάριο Χεζόνια, που έκανε ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα (δηλώθηκε στη θέση του τραυματισμένου Νέντοβιτς) και άλλα τρία του Σέλβιν Μακ. Συνολικά ο Παναθηναϊκός πέτυχε 18/37 τρίποντα.

To απρόοπτο της βραδιάς ήταν ο τραυματισμός του Χάουαρντ Σαντ-Ρόος, που αποχώρησε στην γ’ περίοδο.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Μπρέι πέτυχε 20 πόντους με 6/10 τρίποντα, ο Χεζόνια 16, ο Μακ 14, ο Όγκαστ 9 και οι Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Μπεντίλ από 8. Ο Χόλογουελ ήταν πρώτος σκόρερ του Ιωνικού με 16 πόντους, ενώ οι Χουγκάζ, Χόλιφιλντ έβαλαν από 13.

Στον άλλον αγώνα του σαββατιάτικου προγράμματος της Basket League, η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 87-85, με καλάθι του Κιθ Λάνγκφορντ στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης. Στην κανονική διάρκεια, το σκορ ήταν 74-74.

O αγώνας του Προμηθέα με τον Άρη αναβλήθηκε, λόγω της νέας έξαρσης κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Πάτρας.

Στη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός προηγείται με ρεκόρ 15-2. Η ΑΕΚ ισοβαθμεί με το Λαύριο στο 12-4, ο Προμηθέας βρίσκεται στο 9-5, το Περιστέρι στο 9-7, ενώ ο ΠΑΟΚ έπεσε στο 8-8. Ο Ιωνικός έμεινε στη 12η θέση με 6 νίκες και 11 ήττες, μπροστά από τους ουραγούς Μεσολόγγι και Λάρισα (4-12).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter