Μπάσκετ: Νίκη χωρίς άγχος για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Νίκη χωρίς άγχος για τον Παναθηναϊκό

Χωρίς να ιδρώσει νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Basket League: 87-63. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 44-28 και η διαφορά ξεπέρασε τους 30 πόντους στο β’ ημίχρονο.

«Ήταν μία δύσκολή εβδομάδα για εμάς, αλλά τώρα χρειαζόμαστε αποθεραπεία», σχολίασε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Παναθηναϊκός νίκησε κατά σειρά τις Βίρτους, Βιλερμπάν το τριήμερο Τετάρτη-Παρασκευή στην Euroleague.

Ξεχώρισαν οι Μπέικον 21, Λι 14, Παπαγιάννης 11, Γκουντάιτις 10, Μαντζούκας 7, ενώ απουσίασε και αυτή τη φορά ο τραυματίας Γκριγκόνις. Ο Φράνκε ήταν πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 16 πόντους, αλλά αποχώρησε με ενοχλήσεις. Ο Χαντς πρόσθεσε 13 και ο Σαλούστρος 10.

Σε άλλον αγώνα του απογευματινού προγράμματος, ο Ιωνικός νίκησε τον Απόλλωνα με 79-75, με σερί 8-0 στο τελευταίο τετράλεπτο. Οι Χόκινς (21), Μαυροκεφαλίδης (17) ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα της Νίκαιας, ενώ από τους Πατρινούς διακρίθηκαν οι Τέιλορ (17), Καράμπελας (15).

Στα σαββατιάτικα ματς, ο Άρης νίκησε την Καρδίτσα με 85-68 στο σχεδόν γεμάτο Αλεξάνδρειο, ενώ το Περιστέρι πέρασε από το Λαύριο με σκορ 85-79.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter