Μπάσκετ: Νίκησε η ΑΕΚ, φεύγει ο Γιατράς

Μπάσκετ: Νίκησε η ΑΕΚ, φεύγει ο Γιατράς

Η ΑΕΚ νίκησε τον Προμηθέα στην Πάτρα με 81-80 και απέκτησε προβάδισμα στη σειρά του μικρού τελικού, με 2-1.

Η είδηση της ημέρας όμως ήταν η δήλωση του Μάκη Γιατρά ότι αποχωρεί από τον Προμηθέα μετά από μία οκταετία. «Ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου στην Πάτρα», δήλωσε συγκινημένος ο Έλληνας τεχνικός, χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις: «Το μυαλό μου θα είναι πάντα εδώ, το σώμα μου όχι».

Ο 50χρονος Γιατράς οδήγησε τον Προμηθέα σε τελικούς του Πρωταθλήματος (2019) και του Κυπέλλου (2020), αλλά και σε τέσσερις προβιβασμούς από μικρότερες κατηγορίες.

Το ματς κρίθηκε 3.7 δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή, με 2/3 βολές του Ντάριλ Μέικον, που πέτυχε μόλις 6 πόντους. Ακολούθησε άστοχο σουτ του Χάρη Γιαννόπουλου από μακρινή απόσταση.

Ξεχώρισαν από την ΑΕΚ οι Μορέιρα (18), Ματσιούλις (14), Κατσίβελης (10), Γκίκας (10). Ο Κλαβέλ πέτυχε 22 πόντους, ο Γιαννόπουλος 16, ο Λούντζης 11 και Τζέριαν Γκραντ 10 για τον Προμηθέα. Απουσίασε και πάλι ο τιμωρημένος Δημήτρης Αγραβάνης.

Η «Ένωση» θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, με νίκη στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης. Eάν χρειαστεί πέμπτο ματς, θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Πάτρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter