Μπάσκετ: Νικητής με Σλούκα ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ: Νικητής με Σλούκα ο Παναθηναϊκός
5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Διά χειρός Κώστα Σλούκα κατάκτησε ο Παναθηναϊκός το τρόπαιο του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ: 70-69 την Αναντολού Εφές.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 36-31 στο ημίχρονο και εκτόξευσε τη διαφορά στους 16 πόντους στην γ’ περίοδο, ενθουσιάζοντας το κοινό του (8.000 άτομα). Οι Τούρκοι ισοφάρισαν σε 63-63 και προσπέρασαν στο τελευταίο λεπτό, 68-69. Ο Σλούκας έγραψε το τελικό σκορ με δύσκολο καλάθι 11’’ πριν τη λήξη.

Από τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, που βρέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, ξεχώρισε ο Ματίας Λεσόρ με 21 πόντους. Ο Κάιλ Γκάι πέτυχε 13 και οι Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου από 9.

Στο σαββατιάτικο ματς, ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μπάγερν με 80-73. Ξεχώρισαν οι Λεσόρ (13), Γκάι (13), Γκραντ (11). Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο κατέλαβε την τρίτη θέση στο τουρνουά με το αποψινό 99-95 επί της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Την ερχόμενη εβδομάδα (29-30 Σεπτεμβρίου) θα διεξαχθεί στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ, ενώ η Euroleague θα ξεκινήσει το διήμερο 5-6 Οκτωβρίου, με ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Οι «ερυθρόλευκοι», που σήμερα ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του 24χρονου Λιθουανού γκαρντ Ίγκνας Μπραζντέικις, κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στη Λευκωσία, με δύσκολες νίκες επί της Ζαλγκίρις (75-72) και επί της Μακάμπι (71-68).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter