Μπάσκετ: Ο Αγγέλου αναλαμβάνει την ΑΕΚ

Μπάσκετ: Ο Αγγέλου αναλαμβάνει την ΑΕΚ

O Bαγγέλης Αγγέλου αναλαμβάνει την ΑΕΚ, στη θέση του Ηλία Παπαθεοδώρου, που απολύθηκε το βράδυ του Σαββάτου. H συμφωνία του ιδιοκτήτη Μάκη Αγγελόπουλου με τον Έλληνα προπονητή αφορά τα πλέι-οφ της φετινής σεζόν, με ορίζοντα φυσικά τη συνέχιση της συνεργασίας εφ’ όσον συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές.

Ο Αγγέλου εργαζόταν στον Ιωνικό, ο οποίος ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-οφ. Μία αγωνιστική πριν το τέλος, με αρκετούς αγώνες της Α1 να εκκρεμούν λόγω Covid-19, η ομάδα της Νίκαιας έχει ρεκόρ 7-14 και βρίσκεται στη 9η θέση.

Στον μεθαυριανό εξ αναβολής αγώνα με τον Προμηθέα, τα ηνία της ΑΕΚ θα κρατήσει ο συνεργάτης του Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λημνιάτης. Η «Ένωση» βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 14-6, έναντι 16-2 του Παναθηναϊκού, 15-5 του Λαυρίου και 14-5 του Προμηθέα. Παράλληλα η ΑΕΚ έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο Ελλάδας και από την Ευρώπη.

Η συμφωνία με τον Αγγέλου, που εργάστηκε στην ΑΕΚ την περίοδο 2007-08, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα προς το τέλος της εβδομάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter