Μπάσκετ: Ο Λιόλιος έστειλε εξώδικο στον ημιθανή Καρβέλα!

Μπάσκετ: Ο Λιόλιος έστειλε εξώδικο στον ημιθανή Καρβέλα!

Σάλο έχει δημιουργήσει στην κοινότητα του μπάσκετ η αθλιότητα της νέας διοίκησης της ΕΟΚ, η οποία έστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Καρβέλα καταλογίζοντάς του αδιαφορία για την εργασία του, τις μέρες που ο προπονητής έδινε την ύστατη μάχη για τη ζωή του.

«Παρά το γεγονός πως είχατε υποχρέωση να παρέχετε την εργασία σας, εσείς μέχρι σήμερα, κωφεύετε ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας και δεν έχετε καμία επαφή με την Ομοσπονδία»,αναγράφεται στο εξώδικο, το οποίο καταρτίστηκε 19 μέρες πριν τον θάνατο του Καρβέλα.

«Η συμπεριφορά σας συνιστά οικειοθελή αποχώρησή σας από την ομοσπονδία μας. Η εταιρεία μας επέδειξε την μέγιστη υπομονή έναντι της κακόπιστη, παράνομη, αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά»!

Το εξώδικο (που φέρει την υπογραφή του προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου, αλλά και του γενικού γραμματέα και του ταμία της ΕΟΚ) κλείνει με την απειλή ότι η σύμβαση με τον Καρβέλα θα αναγγελθεί στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» μία μέρα μετά την παράδοση του εγγράφου.

Ο Καρβέλας, που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 5 χρόνια και απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα, εργαζόταν στην Ομοσπονδία σε πόστο μάνατζερ της Εθνικής Νέων. Η μητέρα του παρέλαβε το εξώδικο, ενώ ο ίδιος πάλευε για τη ζωή του στο κρεβάτι του πόνου.

Το θέμα αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα SDNA. Σημειώνεται ότι παρόμοια μεθόδευση (εξώδικη καταγγελία συμβάσεων που είχαν υπογραφεί από την προηγούμενη διοίκηση) ακολούθησε ο Λιόλιος και με άλλους συνεργάτες της ΕΟΚ, όπως τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών Θανάση Σκουρτόπουλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter