Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός παίρνει τα μέτρα του

Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός παίρνει τα μέτρα του

Επιστολή με την οποία ενημερώνει τη διοργανώτρια αρχή για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η διοίκηση των «πρασίνων» υπόσχεται να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε παρατράγουδο.

Το ματς θα γίνει την Παρασκευή στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Εuroleague και το κλίμα δυναμιτίζεται εδώ και μέρες, με «αιχμή» το σήριαλ Πιτίνο και την αποχώρηση των παικτών του Ολυμπιακού από την Εθνική ομάδα λόγω της επίμαχης διπλοθεσίας του Αμερικανού.

Σύμφωνα με την ανεπίσημη ενημέρωση, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να τοποθετήσει δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών και προστατευτικά πίσω από τους πάγκους. Θα επιστρατευτεί μεγάλη δύναμη security και φυσούνες στις εισόδους αθλητών και διαιτητών. Επίσης πραγματοποιήθηκαν επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υφυπουργείο Αθλητισμού, ΔΕΑΒ.

Στους οργανωμένους φιλάθλους συστάθηκε, μέσω των social media αλλά και σε αυτοπρόσωπες συναντήσεις, να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι σε πιθανές προκλήσεις και να στηρίξουν την ομάδα τους μόνο με τη φωνή τους. Aυτή θα είναι η πρώτη φετινή αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο “αιωνίους”, αφού ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1.

Σημειώνεται, ότι το ντέρμπι θα διεξαχθεί ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με όσα αυτό συνεπάγεται για την αστυνομοκρατία στην πόλη. Η συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα επισημάνθηκε προς την Euroleague.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter