Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Ρεάλ

Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Ρεάλ

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης ανοίγει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Euroleague, απόψε στο ΟΑΚΑ. Οι “πράσινοι” προέρχονται από την οδυνηρή ήττα στο Τελ Αβίβ, από τη Μακάμπι, αλλά ελπίζουν να επιστρέψουν στις νίκες και στο κυνήγι ενός καλού πλασαρίσματος κοντά στην πρώτη τετράδα.

Η Ρεάλ θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τους τραυματίες Γιουλ, Ρέγιες, ενώ θα απουσιάσει και ο Κάρολ οποίος αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και βρίσκεται στην Αμερική. Αντίθετα, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα είναι πλήρης, αφού θα παίξουν κανονικά ο Παπαπέτρου και ο Φρεντέτ.

“Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με το μέγεθος της Ρεάλ”, ομολόγησε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από παραμονή ολίγων ημερών στην Αμερική για προσωπική του υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Παρασκευής στην Ισπανία (22.00). Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν χωρίς τον Νικόλα Μιλουτίνοβ, ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στο γόνατο και έμεινε στην Ελλάδα. Ο Βασίλης σπανούλης ελπίζει να γίνει πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague αύριο, Αφού χρειάζεται 12 πόντους για να ξεπεράσει τον …οικοδεσπότη Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Οι δύο “αιώνιοι” της Ισπανίας μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την τουρκική Εφές, με ρεκόρ 12–3. Ο Παναθηναϊκός είναι 6ος με 9-6, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μείνει στην 10η θέση μετά την ήττα του στο Βελιγράδι με 6-9.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter