Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε το Περιστέρι

Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε το Περιστέρι

Σε περίπατο του Παναθηναϊκού εξελίχθηκε η θεωρητικά δύσκολη αναμέτρηση με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν αισθητά βελτιωμένοι και κέρδισαν με το ευρύ 76-57. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 36-31.

Ο Μπεντίλ πέτυχε 15 πόντους, οι Παπαπέτρου, Νέντοβιτς από 11, ο Φόστερ 9, ο Παπαγιάννης 8, ο Μήτογλου 7 και ο Κασελάκης 5 για τον Παναθηναϊκό. Από το Περιστέρι, που δεν είχε παίκτη με διψήφια παραγωγή, ο Χάροου έβαλε 9 πόντους, οι Μακλίν, Γκρέι από 8 και ο Μπουρούσης 5.

Πλέον, το αήττητο σερί των πρωταθλητών έφτασε στα 5 παιχνίδια, ενώ η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έπεσε στο 4-3. Η ΑΕΚ προηγείται στη βαθμολογία με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αν και φαίνεται ότι θα επαναληφθεί ο αγώνας της με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Ένα κλέψιμο του Δημήτρη Αγραβάνη 20 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη έσωσε τον Προμηθέα από πατατράκ απέναντι στον φιλοξενούμενο Κολοσσό (69-67, ημίχρονο 35-36). Ο διεθνής φόργουορντ κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ, αξιοποίησε τις 5 από τις 6 απανωτές βολές που κέρδισε και ανέτρεψε το πλεονέκτημα των Ρόδιων.

Ο Αγκμπελέσε πέτυχε 18 πόντους, ο Αγραβάνης 16 και ο Μάντζαρης 15 για την ομάδα της Πάτρας, ενώ ο Ξανθόπουλος ξεχώρισε από τους ηττημένους με 12 πόντους. Ο Προμηθέας έχει πλέον ρεκόρ 2-1 και ο Κολοσσός 2-5.

Στο άλλο παιχνίδι της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη με 75-64, με αποτέλεσμα να γίνει επισφαλής η θέση του προπονητή των «κιτρίνων», Σάββα Καμπερίδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter