Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ άλωσε το Ιβανώφειο

Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ άλωσε το Ιβανώφειο

Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος του Προμηθέα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη Παρασκευή στην Πυλαία. Ο «Δικέφαλος» κέρδισε το ντέρμπι του βορρά στο Ιβανώφειο με 61-63 και προκρίθηκε στην τετράδα.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 30-26, ενώ νωρίτερα ο Ηρακλής προηγήθηκε και με διαφορά 14 πόντων. Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε 42-43 στο τέλος της γ’ περιόδου με τρίποντο του Καμπερίδη και πέτυχε σερί 0-11 αμέσως μετά.

Το ξέσπασμα του Χάνλαν (17 π.) έφερε ξανά τις ομάδες σε απόσταση επαφής, αλλά ο Σκοτ Σαγκς (5 π.) αστόχησε σε σουτ τριών πόντων στην εκπνοή.

Ο Ζερμέιν Λαβ ήταν ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ με 21 πόντους, ενώ οι Καμπερίδης, Γκρίφιν πέτυχαν από 11. Ο Καββαδάς πέτυχε 9 για τον Ηρακλή.

Ο Προμηθέας Πάτρας σφράγισε χθες το δικό του εισιτήριο, με νίκη 73-68 επί του Κολοσσού στη Ρόδο.

Στον τρίτο προημιτελικό θα αναμετρηθούν Λαύριο και ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (20.00), ενώ ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι αναβλήθηκε για αργότερα, λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στους «πρασίνους».

Πέρα από τον ημιτελικό της Παρασκευής, η τελική φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την άνοιξη, ελλείψει διαθέσιμων ημερομηνιών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter