Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ έσπασε το ρόδι

Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ έσπασε το ρόδι

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με δυσκολία το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Ηρακλή στην Πυλαία (72-69) και «έσπασε το ρόδι» στη Basket League, μετά από δύο ήττες.

Στο ημίχρονο, το σκορ ήτα 33-37, ενώ στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και με διψήφια διαφορά. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο +9 με τρίποντα των Χριστοδούλου, Γιάνκοβιτς, αλλά το παιχνίδι ξανάγινε ντέρμπι (66-65) και ο «γηραιός» έχασε ευκαιρία ισοφάρισης 10’’ πριν το φινάλε με τον Ντάγκλας. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έμεινε στο 0-2.

Oι Τζόουνς (15), Γιάνκοβιτς (14), ΝτιΛέο (12) και Χριστοδούλου (10) ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ντάγκλας πέτυχε 16, ο Λιντς 14 και ο Κουζέλογλου 10 πόντους για τον Ηρακλή.

Στα πρώτα παιχνίδια της ημέρας, ο Κολοσσός νίκησε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 85-81 (Μομίροφ 17) και ο Απόλλωνας την ΑΕΚ στην Πάτρα με 84-68 (Δίπλαρος 22).

Την Κυριακή θα αναμετρηθούν οι μοναδικοί αήττητοι Ολυμπιακός-Προμηθέας στις 5μμ στο Φάληρο, ενώ θα παίξουν και Λάρισα-Λαύριο στις 8 μ.μ.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, με τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ιωνικού στις 7.30 μ.μ. Το Περιστέρι του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλου έχει ρεπό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter