Mπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το θρίλερ της Ρόδου

Mπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το θρίλερ της Ρόδου

Ο ΠΑΟΚ, το Περιστέρι, ο Ιωνικός και το Λαύριο άνοιξαν με σημαντικές νίκες την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Ένα τρίποντο του Έλστον Τέρνερ (16 π.) με τη λήξη του αγώνα χάρισε στον ΠΑΟΚ ένα πολύτιμο διπλό, απέναντι στον Κολοσσό στη Ρόδο, όπου επέστρεψε ως αντίπαλος ο προπονητής του «Δικεφάλου» Άρης Λυκογιάννης: 84-85.

Οι Μπιτς, Γκρίφιν πέτυχαν από 14 πόντους και ο Μήτρου-Λονγκ 11, ενώ ο Τούρκος Καντέρ ήταν πρώτος σκόρερ των Δωδεκανήσιων με 24.

Στο Περιστέρι, ο Αργύρης Πεδουλάκης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, με αντίπαλο τον …προκάτοχό του Νίκο Παπανικολόπουλο: 82-78, με 17 πόντους του Γκρέι και 15 πόντους του Μπουρούση. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πέτυχε 12 στο ντεμπούτο του με το Περιστέρι, ενώ ο Σμιθ είχε 16 για την ηττημένη Λάρισα.

Ο Ιωνικός του Βαγγέλη Αγγέλου υποχρέωσε τον Προμηθέα σε νέα ήττα: 86-77 στη Νίκαια, με τους Σμιθ, Έλμορ να μοιράζονται τον τίτλο του κορυφαίου σκοράροντας από 20 πόντους. Ο Μαυροκεφαλίδης πρόσθεσε 19, ενώ οι Αγκμπελέσε (22) και Δ. Αγραβάνης (20) ξεχώρισαν από την ομάδα της Πάτρας.

Το Λαύριο άλωσε το Ιβανώφειο με το εντυπωσιακό 77-60, με 20 πόντους του Κάρτερ, 12 του Κόζι και 11 του Γερομιχαλού. Ο Καββαδάς διακρίθηκε από τον Ηρακλή με 12 πόντους.

Οι δύο αήττητες ομάδες, ΑΕΚ (6-0) και Παναθηναϊκός (5-0) επιστρέφουν στη δράση το απόγευμα της Κυριακής. Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται τον Άρη στις 5μμ στο ΟΑΚΑ, ενώ οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Χαρίλαο Τρικούπη στις 7.30 μμ στο Αγρίνιο.

Το Περιστέρι έχει ρεκόρ 5-3, το Λαύριο 4-3 και ο Ηρακλής 4-4, ενώ ο Άρης έφτασε στο 3-3 με τη νίκη του επί της Λάρισας μεσοβδόμαδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter