Μπάσκετ: Ο Πεδουλάκης προβάρει τα πράσινα

Μπάσκετ: Ο Πεδουλάκης προβάρει τα πράσινα

Στο κατώφλι του Παναθηναϊκού βρίσκεται για τρίτη φορά στην προπονητική καριέρα του ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά το επίσημο «διαζύγιό» του με το Περιστέρι, το οποίο οδήγησε -παρ’ ό,τι νεοφώτιστο- στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1.

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη, προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών», ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι από την ομάδα της δυτικής όχθης. «Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου».

Όλα δείχνουν ότι ο Πεδουλάκης θα φορέσει τα παπούτσια του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχε αποχωρήσει τον Οκτώβριο του 2016 μετά από μία βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο 55χρονος προπονητής υπήρξε ο πρώτος που φόρεσε την πράσινη φόρμα μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (2012-4). Η δεύτερη θητεία του ήταν ολιγόμηνη, αλλά επί των ημερών του ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά σε ένα φάιναλ-φορ για πρώτη και μοναδική φορά στη μετά Ομπράντοβιτς εποχή. Moλονότι αποχώρησε απολυμένος δύο φορές από το “τριφύλλι”, μιλάει πάντοτε με θερμά λόγια για τη συνεργασία του με τον Γιαννακόπουλο.

Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει αναμένεται να είναι διετές. Ο Πεδουλάκης αγωνίστηκε στα νιάτα του στον Παναθηναϊκό επί 6 χρόνια (1986-92).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter