Μπάσκετ: Ο Προμηθέας άλωσε ξανά το ΟΑΚΑ!

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας άλωσε ξανά το ΟΑΚΑ!

Ηττα-σοκ υπέστη ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Basket League με τον Προμηθέα: 78-80, με σερί 0-9 των Πατρινών στο φινάλε! Στο ημίχρονο, η ομάδα του Μάκη Γιατρά προηγήθηκε με 36-43.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά από τρία λάθη των Μακ, Νέντοβιτς, Μποχωρίδη στο τελευταίο λεπτό. Οι Λούντζης, Έβανς, Τζέριαν Γκραντ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και ο Τζαουάν Έβανς πέτυχε το νικητήριο καλάθι 8’’ πριν το φινάλε κλέβοντας τη μπάλα από τον αβοήθητο Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο μοιραίος Μποχωρίδης αστόχησε υπό πίεση στο τελευταίο σουτ και οι Πατρινοί πανηγύρισαν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο ΟΑΚΑ, αφού δύο εβδομάδες νωρίτερα νίκησαν και την ΑΕΚ. Επίσης ο Προμηθέας προερχόταν από νικηφόρο θρίλερ απέναντι στο φορμαρισμένο Λαύριο.

Ο Γιάννης Αθηναίου πέτυχε 18 πόντους, ο Τζεράι Γκραντ 17, ο αδελφός του Τζέριαν 16 και ο ήρωας του αγώνα Έβανς 10 για τον Προμηθέα, που έπαιξε χωρίς τους Μίλερ, Γιαννόπουλο, Χριστοδούλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού με 26 πόντους, ενώ ο Μήτογλου πέτυχε 16, ο Μπεντίλ 12 και ο Νέντοβιτς 8.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να προπορεύεται στην άτυπη κατάταξη με ρεκόρ 10-2, ενώ ο Προμηθέας ανέβηκε στο 8-4. Το Λαύριο και η ΑΕΚ ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με απολογισμό 9-4, ενώ το Περιστέρι έχει 8-5 και ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 6-7.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter