Μπάσκετ: Ο Σλούκας πάει στον Παναθηναϊκό!

Μπάσκετ: Ο Σλούκας πάει στον Παναθηναϊκό!

Έτοιμος για το «κόλπο γκρόσο» του καλοκαιριού φαίνεται ότι είναι ο Παναθηναϊκός: ο Κώστας Σλούκας προβάρει τα πράσινα!

Μολονότι η πρώτη επαφή ήταν άγονη, ο μέχρι την περασμένη Πέμπτη «ερυθρόλευκος» διεθνής συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έναντι συνολικής αμοιβής που θα ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια ευρώ και ίσως αγγίξει τα 10. Η πολύκροτη μετακίνηση έχει τελεσιδικήσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Ο 33χρονος Σλούκας ακολουθεί έτσι την αντίστροφη διαδρομή από εκείνη που επέλεξε προ 13 ετών ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ βαδίζει στα χνάρια του Ιωάννη Παπαπέτρου (2018), ο οποίος -παρεμπιπτόντως- εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Αργεντινό γκαρντ Λούκα Βιλντόσα και τον Γάλλο σέντερ Ματίας Λεσόρ, αλλά και τους Έλληνες διεθνείς Ντίνο Μήτογλου, Δημήτρη Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Σλούκας έπαιξε στον Ολυμπιακό τα τελευταία τρία χρόνια και τον βοήθησε να κατακτήσει πέντε εγχώριους τίτλους με παράλληλη πορεία προς δύο ευρωπαϊκά φάιναλ-φορ. Την προηγούμενη πενταετία αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε, η οποία προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να τον ξαναφέρει στην Κωνσταντινούπολη. Για την απόκτηση του Σλούκα ενδιαφέρθηκαν επίσης η Αρμάνι και η Παρτίζαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter