Μπάσκετ: Ο Βεζένκοφ ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ως το 2025

Μπάσκετ: Ο Βεζένκοφ ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ως το 2025

Την ανανέωση του συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοφ μέχρι το 2025 ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Ολυμπιακός.

«O 27χρονος φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (02/01) με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια την υπογραφή νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου» αναφέρουν ειδικότερα σε σχετική τους ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Βεζένκοφ, που ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2021-22, υπέγραψε αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Η ισχύουσα συμφωνία έληγε το 2024. Υπολογίζεται ότι η ετήσια αμοιβή του πλησιάζει πλέον το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Δεν έγινε γνωστό αν το ανανεωμένο συμβόλαιο περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης του Βεζένκοφ για το NBA. Τα δικαιώματά του παίκτη για την απέναντι ακτή του ατλαντικού ανήκουν στους Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι.

Στην τρέχουσα σεζόν ο 27χρονος Βεζένκοφ έχει μέσο όρο στην Ευρώπη 19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,3 κλεψίματα.

Τις ευχαριστίες του στους προέδρους του Ολυμπιακού απηύθυνε και ο ίδιος ο Βεζένκοφ μέσω μηνύματος του στο Instagram:

«Ξεκίνησε ως ευκαιρία. Γρήγορα έγινε σπίτι μου και τώρα μπορεί να θεωρηθεί κομμάτι μου και το μέρος που ανήκω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο τον οργανισμό για την εμπιστοσύνη.

Ειδικές ευχαριστίες στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν ώθηση. Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Vezenkov (@sashavezenkov)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter