Mπάσκετ: Οι διευκρινίσεις του Πιτίνο για το μποϊκοτάζ του Ολυμπιακού

Mπάσκετ: Οι διευκρινίσεις του Πιτίνο για το μποϊκοτάζ του Ολυμπιακού

Με μία μάλλον άτεγκτη δήλωση που προδίδει εκνευρισμό απάντησε ο Ρικ Πιτίνο, στην κατηγορία που τους προσάπτουν οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, ότι τους εξαπάτησε σχετικά με την πιθανότητα συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

«Όταν συναντήθηκα με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, δεν υπήρχαν “ανοιχτές” θέσεις εργασίας για εμένα, ώστε να κοουτσάρω», τόνισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής. «Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με μία αντιπαλότητα, αλλά με το να αγωνίζεσαι και να τιμάς τη χώρα σου. Θα επιλέξω 12 παίκτες που θα μου δώσουν σπουδαία προσπάθεια για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη».

Νωρίτερα, οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κόνιαρης έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, επειδή θεωρούν ασυμβίβαστη τη διπλή απασχόληση του Πιτίνο, σε Παναθηναϊκό και Εθνική.

Μαυρωτάς: «Ψυχραιμία» – Τσαρτσαρής: «Αρμενίζουμε στραβά»

Μία δημόσια έκκληση στην κοινή λογική ήταν η αντίδραση του γγΑ Γιώργου Μαυρωτά, στο «ερυθρόλευκο» μποϊκοτάζ προς την Εθνική μπάσκετ. «Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική & η ψυχραιμία για το καλό της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ», έγραψε στο Twitter ο επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής ομάδας της υδατοσφαίρισης. Και υπενθύμισε, ότι «το μοντέλο του προπονητή συλλόγου-εθνικού προπονητή υπάρχει εδώ & χρόνια στο πόλο με τον πετυχημένο Θοδωρή Βλάχο από τον Ολυμπιακό μάλιστα. Ας βάλουμε όλοι την Εθνική Ομάδα πάνω απ’ όλα!».

Mέσω Twitter πήρε θέση και ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Τσαρτσαρής: “Είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Θεωρώ πως όλοι έχουν τα δίκια τους. Βέβαια Αν δούμε όλο το κάδρο, για ακόμη μία φορά κερδίζει η δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα από την αντιπαλότητα και χάνει ΟΛΟ το μπάσκετ και η Εθνική κατ’επέκταση:. Όταν κάποιος χρήστης του επισήμανε ότι ίσως πίσω από την επιστολη των αθλητών κρύβεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Τσαρτσαρής απάντησε ως εξής: “Αν συμβαίνει αυτό, τότε είναι μεγάλο φάουλ των παιχτών που δεν πάτησαν πόδι”.

Γιαννακόπουλος: «Να τους πάρουν το ΣΕΦ»

Στο γνωστό εμπρηστικό ύφος κυμάνθηκε η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για την απόφαση των παικτών του Ολυμπιακού να απόσχουν από την Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε το παρακάτω κείμενο στο Instagram:

«Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απαξίωσης του ελληνικού πρωταθλήματος και την βάναυση δυσφήμισή του, τώρα αποκλείουν τους αθλητές τους από την Εθνική ομάδα. Με ποια λογική συνεχίζει το ελληνικό κράτος να τους νοικιάζει-παραχωρεί προς χρήση το κρατικό ΣΕΦ (aka εξοχικό) ;;;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter