Μπάσκετ: Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών στους αγώνες με Σερβία και Λετονία

Μπάσκετ: Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών στους αγώνες με Σερβία και Λετονία

Χωρίς τους πρωτοκλασάτες παίκτες που ανήκουν σε ομάδες της Euroleague θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών μπάσκετ στους –βαθμολογικά αδιάφορους- αγώνες με τη Σερβία (24/2 στα Άνω Λιόσια) και με τη Λετονία (στις 27/2 στη Ρίγα), για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023. Και οι τρεις ομάδες έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα τελικά.

Ο Δημήτρης Ιτούδης κάλεσε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Λευτέρη Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό, καθώς και τον Τζορτζ Πάπας από τον Ολυμπιακό. Κλήθηκαν επίσης άλλοι 14 παίκτες: Κώστας Γόντικας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Όμηρος Νετζήπογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ.

Η κλήρωση του Μουντομπάσκετ θα γίνει στις 29 Απριλίου στη Μανίλα, η οποία θα φιλοξενήσει την τελική φάση, καθώς και δύο Ομίλους του πρώτου γύρου. Οι άλλοι δύο Όμιλοι θα διεξαχθούν στην Τζακάρτα της Ινδονησίας και στην Οκινάουα της Ιαπωνίας. Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί μεταξύ 25 Αυγούστου και 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Εκτός της Ελλάδας, έχουν σφραγίσει επίσης και μαθηματικά το διαβατήριό τους οι Λετονία, Ισπανία, Λιθουανία, Σλοβενία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Φινλανδία, Καναδάς, Κίνα, Λίβανος, Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter