Μπάσκετ: Θλάση προσαγωγού ο Σπανούλης – Εκτός για 15 με 20 μέρες

Μπάσκετ: Θλάση προσαγωγού ο Σπανούλης – Εκτός για 15 με 20 μέρες

Για τουλάχιστον 15 με 20 μέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς αποδείχθηκε σοβαρός ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, στη Ρόδο.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει υποστεί θλάση προσαγωγού και ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τη «μάχη» με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, στις 23 Φεβρουαρίου. Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως ο 34χρονος γκαρντ θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στις 2 Μαρτίου.

Ο Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, «το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ότι έχει υποστεί θλάση Μ. προσαγωγού δεξιά. Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται για διάστημα 15-20 ημερών», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ουσιαστικά, ο Σπανούλης υπέστη ακόμη μια φορά υποτροπή στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τα τέλη Δεκέμβρη, όταν τραυματίστηκε στους προσαγωγούς απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (29/12). Είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στις 30 Ιανουαρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter