Μπάσκετ: Ολοταχώς για το ρεκόρ οι Ουόριορς

Μπάσκετ: Ολοταχώς για το ρεκόρ οι Ουόριορς

Δύο νίκες μακριά από ένα ιστορικό κατόρθωμα βρίσκονται οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Μετά το σημερινό 132-113 επί των πρωταθλητών Κλίβελαντ Καβαλίερς, τα ξημερώματα στο Όκλαντ, η παρέα του Στεφ Κάρι έφτασε τη σειρά των τελικών στο «ξερό» 2-0 και ελπίζουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στο ΝΒΑ χωρίς να γνωρίσει ήττα στα πλέι-οφ. Εάν το πετύχουν, θα φτάσουν το σερί τους στο 16-0.

Οι μοναδικές ομάδες που είχαν φτάσεις στους τελικούς αήττητες ήταν οι Λος Άντζελες Λέικερς του 1988-89 («σκουπίστηκαν» με 4-0 από τα «κακά παιδιά» των Ντιτρόιτ Πίστονς) και των 2000-01 (νίκησαν τους Φιλαντέλφια Σίξερς με 4-1).

Ο σημερινός αγώνας συνοδεύτηκε από την επιστροφή του προπονητή των Ουόριορς, Στιβ Κερ, ο οποίος υποφέρει από οδυνηρές μετεγχειρητικές παρενέργειες μετά την επέμβαση που υπέστη στην σπονδυλική στήλη το 2015.

Ο Κάρι τελείωσε τον αγώνα με τριπλ-νταμπλ (32 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 11 ασίστ), ενώ ο Κέβιν Ντουράντ είχε 33 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 τάπες.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχε το δικό του τριπλ-νταμπλ (8 της καριέρας του στους τελικούς) με 29 πόντους, 14 ασίστ και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Κέβιν Λαβ πρόσθεσε 27 για τους Καβαλίερς,

Οι επόμενοι δύο αγώνες θα γίνουν στο Κλίβελαντ, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter