Μπάσκετ: Όρθιος ο Παναθηναϊκός και στο Αλεξάνδρειο

Μπάσκετ: Όρθιος ο Παναθηναϊκός και στο Αλεξάνδρειο

Άντεξε ο Παναθηναϊκός στο «καμίνι» του κατάμεστου Αλεξάνδρειου. Η νίκη επί του Άρη, με 75-65, κράτησε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 33-32.

O Άρης βρέθηκε να χάνει με διψήφια διαφορά (44-55) αλλά μείωσε σε 55-59 στα μισά της δ’ περιόδου. Τα καλάθια του Ντίνου Μήτογλου αμέσως μετά ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα, αφού το σκορ έγινε 57-68 με τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 14 πόντους, ενώ ο Μήτογλου πρόσθεσε 13 και ο Γκριγκόνις 10. Ο Τζέριαν Γκραντ τελείωσε τον αγώνα με 9 πόντους, 10 ασίστ και 0 λάθη, ενώ ο Λούκα Βιλντόσα πρόσθεσε 9 πόντους και 7 κλεψίματα. Στο ντεμπούτο του στην ελληνική Α1, ο Κέντρικ Ναν είχε 0/5 σουτ σε 8 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μπάνκστον (16), Τολιόπουλος (15), Γκάλινατ (11), Καρ (10) ξεχώρισαν από τον Άρη του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Παναθηναϊκός (6-0) είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Basket League. O Ολυμπιακός, που χθες νίκησε στο ΣΕΦ τον Προμηθέα με 92-75 (Γουόκαπ 20), ακολουθεί με 5-1. Η ομάδα της Πάτρας ισοβαθμεί με τον Άρη στο 4-2. Το κυριακάτικο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Περιστέρι και την ουραγό Καρδίτσα. O αγώνας ΑΕΚ-Κολοσσού θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα παίξουν Λαύριο-Μαρούσι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter