Μπάσκετ: Παίζουν κανονικά απόψε οι Φουρνιέ, Ναν

Μπάσκετ: Παίζουν κανονικά απόψε οι Φουρνιέ, Ναν

Κανονικά θα παίξουν στον αποψινό τέταρτο τελικό της Basket League ο Εβάν Φουρνιέ και ο Κέντρικ Ναν. Οι δύο αθλητές τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή με βαριά πρόστιμα για τις παρακτροπες τους στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά απέφυγαν τον αποκλεισμό.

Ο Φουρνιέ, που είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες προς τους φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ ο Ναν θα δώσει 10.000 ευρώ για την εντονότατη διαμαρτυρία του απέναντι στον διαιτητή Θεωνά. Και οι δύο αθλητές είχαν τιμωρηθεί από τους διαιτητές του αγώνα με τεχνική ποινή.

Ο Παναθηναϊκός «υποδέχθηκε» την απόφαση με μία ολόμαυρη ανάρτηση, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη χαρακτήρισε «αντίβαρο για την κόντρα της κυβέρνησης με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό».

Στο αποψινό ματς ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα μείνει εκτός γηπέδων για 10-12 μήνες.

Διαβάστε επίσης

Λος Άντζελες: Εντολή Τραμπ για ανάπτυξη της Εθνοφρουράς μετά τις άγριες συγκρούσεις για το μεταναστευτικό

Πληθαίνουν οι τουρίστες αλλά ξοδεύουν λιγότερα – Διαρκώς μειούμενη η μέση τουριστική δαπάνη στη χώρα

Δήλωναν χωράφι το αεροδρόμιο Αγρινίου για τις επιδοτήσεις – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Πλειστηριασμούς με τη σέσουλα ετοιμάζουν funds και κυβέρνηση – Έξωση του ανάπηρου 83χρονου για €20.000

Αποκαλύψεις Σαλμά για τη Novartis με σοβαρές κατηγορίες για συγκάλυψη

Ετικέτες

Documento Newsletter