Μπάσκετ: Πανηγύρια στο Περιστέρι

Μπάσκετ: Πανηγύρια στο Περιστέρι

Τη νίκη που χρειαζόταν για να σφραγίσει το εισιτήριό του για τους 16 του Basketball Champions League πέτυχε το Περιστέρι. Η γερμανική Μπάμπεργκ έφυγε ηττημένη από το κλειστό “Α.Παπανδρέου”, όπου το κλίμα ήταν πανηγυρικό μετά το τελικό 78-75.

Ο Στίβεν Γκρέι πέτυχε το σημαντικότερο καλάθι 12 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, όταν το ματς ήταν ισόπαλο. Ακολούθησε μία καλή ελληνική άμυνα και 1/2 βολές του Μορέιρα λίγο πριν την εκπνοή. Στο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου προηγήθηκε με 41-40.

Με αυτή τη νίκη, το Περιστέρι έφτασε στο 8-5 μία αγωνιστική πριν το τέλος της α’ φάσης και εξασφάλισε μία θέση στην προνομιούχο τετράδα του Γ’ Ομίλου, μαζί με τις Τενερίφη, Νίμπουρκ, Νίζνι. Οι επόμενοι γύροι θα διεξαχθούν με μορφή πλέι-οφ.

Aξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες έκαναν προθέρμανση φορώντας μπλούζες με το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ και με τους αριθμούς “24” και “8”, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο σταρ. Κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Από το Περιστέρι, που έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Βασιλόπουλο, Ξανθόπουλο, ο Γκρέι πέτυχε 22 πόντους, ο Μορέιρα 21, ο Μόουζες 13 και ο Χάτσερ 10. Καλός ήταν και ο Ζώης Καράμπελας, αν και πέτυχε μόνο 2 πόντους.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη δική της πρόκριση αύριο στη Γερμανία απέναντι στη Ράστα Βέχτα, ενώ ο ουσιαστικά αποκλεισμένος ΠΑΟΚ παίζει στην Ισπανία με τη Σαραγόσα το βραδάκι της Τετάρτης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter