Μπάσκετ: ΠΑΟ-Φενέρ και Ολυμπιακός-Εφές στους “8”

Μπάσκετ: ΠΑΟ-Φενέρ και Ολυμπιακός-Εφές στους “8”

O «Σάρας» Γιασικεβίτσιους έστειλε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην αγκάλη του Παναθηναϊκού και, από καραμπόλα, την Εφές στα χέρια του Ολυμπιακού!

Διπλή ελληνοτουρκική αναμέτρηση συνεπώς στα προημιτελικά της Εuroleague, με έπαθλο δύο πολύτιμα εισιτήρια για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης (19-21 Μαϊου).

Τα ζευγαρώματα οριστικοποιήθηκαν μετά από την απρόσμενη νίκη της βαθμολογικά αδιάφορης Ζαλγκίρις επί της Βασκόνια μέσα στη Βιτόρια (79-84). Αν το ματς έβγαινε «άσος», θα έπαιζαν οι Βάσκοι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα θα πάνε Μόσχα ή Μαδρίτη.

Ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε πέτυχαν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο (81-70, 63-84), ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε την Εφές στο Φάληρο ε 90-66 αλλά ηττήθηκε στην Πόλη με 69-77΄. Οι διαφορές δεν παίζουν ρόλο στα πλέι-οφ.

Οι προημιτελικοί θα κριθούν σε σειρές 5 αγώνων με ζητούμενο τις 3 νίκες, αρχής γενομένης από την Τρίτη του Πάσχα (16 Απριλίου). Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα παίξουν στην έδρα τους το 1ο, το 2ο και το 5ο, αν χρειαστεί, παιχνίδι.

Τα άλλα δύο ζευγάρια θα βγουν αύριο, με τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ να περιμένουν με αβαντάζ έδρας τον επόμενο αντίπαλό τους. Η οκτάδα συμπληρώνεται από τη Βασκόνια και τη νικήτρια του αγώνα Νταρουσάφακα-Ερυθρού Αστέρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter