Μπάσκετ: ΠΑΟΚ και Ιωνικός κέρδισαν τα θρίλερ

Μπάσκετ: ΠΑΟΚ και Ιωνικός κέρδισαν τα θρίλερ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην παράταση τη Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης σε ένα από τα δύο κυριακάτικα θρίλερ της Basket League: 88-91. O «Δικέφαλος» βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 7 νίκες και 7 ήττες.

Ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία νίκης στο φινάλε της κανονικής διάρκειας όταν αστόχησε ο Λαβ (78-78) μετά το τρίποντο της ισοφάρισης από τον Σμιθ (27 π.). Η Λάρισα προηγήθηκε με 86-80 στην παράταση, αλλά δέχθηκε σερί 2-11 στο τελευταίο τρίλεπτο.

Ο Τέρνερ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 18 πόντους, ενώ ο Κάρτερ πέτυχε 17 και ο Λαβ 14. Η Λάρισα μοιράζεται την τελευταία θέση με το Μεσολόγγι, με ρεκόρ 4-11.

O Iωνικός (6-9) του Βαγγέλη Αγγέλου άλωσε το Ιβανώφειο με σκορ 78-75. Στους 24 πόντους του Λουκά Μαυροκεφαλίδη περιλαμβάνονται οι 4/4 βολές που σφράγισαν το αποτέλεσμα μετά το τρίποντο του Ενετσιόνια. Ο Βασίλης Τολιόπουλος πρόσθεσε 16 για τους νικητές.

Ο Χάνλαν πέτυχε 19 πόντους και ο Καββαδάς 15 για τον Ηρακλή (5-9). Ο «γηραιός» είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος διαδέχθηκε τον Αστέριο Καλύβα.

Χθες το Περιστέρι νίκησε στο Αγρίνιο τον Χαρίλαο Τρικούπη με 70-63 μολονότι έχανε με διαφορά 18 πόντων στις αρχές της γ’ περιόδου. Οι αγώνας Προμηθέας-ΑΕΚ και Λαύριο-Κολοσσός αναβλήθηκαν λόγω Covid-19, ενώ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη απόψε Κυριακή στις 8μμ, χωρίς τον ανέτοιμο Μάριο Χέζονια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter