Mπάσκετ: Παπαπέτρου τέλος από τον Παναθηναϊκό

Mπάσκετ: Παπαπέτρου τέλος από τον Παναθηναϊκό
Την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η απόφαση ανήκει ουσιαστικά στον ίδιο τον αθλητή, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει την ειδική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, για αποδέσμευση μέχρι τις 15 Ιουλίου έναντι 400.000 ευρώ. Ο περιζήτητος Παπαπέτρου καταλήγει πιθανότατα στην Παρτίζαν Βελιγραδίου, όπου θα τον υποδεχθεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Σέρβοι επιστρέφουν στην Euroleague την ερχόμενη σεζόν.

Τον Παπαπέτρου, που φόρεσε τα πράσινα επί μία τετραετία κατακτώντας 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδας, φλερτάρουν επίσης η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και ο πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές Αναντολού. O Παναθηναϊκός αναμένεται να αποκτήσει εκ νέου τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ενώ ο Νέιτ Ουόλτερς θα πλαισιωθεί εκτός απροόπτου από τους Μάριους Γκριγκόνις, Ντέρικ Ουίλιαμς, Άντριου Άντριους.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Παπαπέτρου έχει ως εξής: «Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter