Μπάσκετ: Παράλυτος ο Σον Μπράντλεϊ

Μπάσκετ: Παράλυτος ο Σον Μπράντλεϊ

Σοκ προκάλεσε στο παγκόσμιο μπάσκετ ότι ο γίγαντας των 2,29 μ. Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος, σε ατύχημα με το ποδήλατό του. Ο θεόρατος μπασκετμπολίστας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί σε κρεβάτι νοσοκομείου εδώ και δύο μήνες περίπου, αφού οι χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε από την παλιά του ομάδα, τους Ντάλας Μάβερικς, όπου ο ίδιος έπαιξε μεταξύ 1997-2005. Το ατύχημα έγινε κοντά στο σπίτι του Μπράντλεϊ, στο Σεντ Τζορτζ της Γιούτα.

Ο 49χρονος Σον Μπράντλεϊ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων Space Jam δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν και άλλους αστέρες του ΝΒΑ. Είναι βαθιά θρησκευόμενος στο δόγμα των μορμόνων και στα νιάτα του έμεινε δύο χρόνια μακριά από το μπάσκετ, για να μετάσχει σε ιεραποστολές. Συνέχισε τη φιλανθρωπική δράση του στην Ινδία και αλλού, μαζί με τη σύζυγο και τα έξι παιδιά του μετά το τέλος της καριέρας του.

Παιδί στρατιωτικού που υπηρετούσε στην Ευρώπη, ο Μπράντλεϊ πήρε και τη γερμανική υπηκοότητα και έπαιξε ενάντια στην Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ 2001 στην Αττάλεια, δίπλα στον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter