Μπάσκετ: Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης

Μπάσκετ: Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης

Για άλλη μία χρονιά θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης. Αντίθετα με τον Βασίλη Σπανούλη, που αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, ο 36χρονος Πρίντεζης συμφώνησε με τους αδελφους Αγγελόπουλους να φορέσει για μία ακόμη σεζόν τα κόκκινα, με την ιδιότητα πλέον του αρχηγού.

«Δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση με τους Προέδρους», δήλωσε ο Πρίντεζης μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες. «Στην ουσία ήταν άλλη μια φιλική κουβέντα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσει τη νέα σεζόν να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να δει ξανά την ομάδα του από κοντά. Εύχομαι η ομάδα μας να βγάζει υγεία και μαχητικότητα. Να έχουμε δίψα και να πετύχουμε τους στόχους μας, κάτι που δυστυχώς δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Να είμαστε μια ομάδα που θα την αγαπήσει και θα την στηρίξει ο κόσμος και στις νίκες και στις ήττες. Εύχομαι να έχουμε υγεία και σύντομα να βρεθεί μια λύσει σε όλο αυτό που ζούμε λόγω πανδημίας, ώστε να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα, έχοντας διασφαλίσει πάνω από όλα πως δεν θα τεθεί σε κίνδυνο κανενός η υγεία».

Ο Πρίντεζης ανήκει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού από το 2002, με εξαίρεση τη διετία 2009-11, οπότε αγωνίστηκε στην Ουνικάχα Μάλαγα. Την περίοδο 2006-07 έπαιξε δανεικός στην Ολύμπια Λάρισας. ‘Εχει κατακτήσει δύο Ευρωπαϊκά τρόπαια (2012, 2013), καθώς και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα φάκελο ώστε να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για συμμετοχή στη Basket League, αλλά η απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί. Το πιθανότερο είναι πάντως να επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Α1, από όπου αποχώρησαν πριν από δύο χρόνια.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter