Μπάσκετ: Παρέλαση Προμηθέα στη Βενετία

Μπάσκετ: Παρέλαση Προμηθέα στη Βενετία

Θριαμβευτική νίκη, που του έδωσε προβάδισμα στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι-οφ του Εurocup, πέτυχε στη Βενετία ο Προμηθέας. 

Η ομάδα της Πάτρας κέρδισε με το εντυπωσιακό 70-52 και απέκτησε πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία με τη Ρέγιερ, αφού οι Ιταλοί τον είχαν νικήσει με 70-68 στην Ελλάδα. Στο ημίχρονο ο Προμηθέας προηγήθηκε με 41-27.

Η καταπληκτική του άμυνα μπλόκαρε τους Ιταλούς και τους κράτησε σε ρηχά νερά μέχρι τα τελευταία λεπτά. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου με 28 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Λεωνίδας Κασελάκης πέτυχε 15 πόντους, ο Λάνγκστον Χολ 16, ο Κρις Μπαμπ 8 και ο Δημήτρης Αγραβάνης 3.

Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 2-2 μετά την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης. Στα δύο τελευταία παιχνίδια του, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει την επίσης ιταλική Μπρέσια στην Πάτρα και την Όλντεμπουργκ στη Γερμανία. Εάν πετύχει δύο νίκες, εξασφαλίζει αυτόματα την πρόκριση στα προημιτελικά.

Πριν τον αγώνα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά αποχαιρέτισε τον σέντερ Οκτάβιους Έλις, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter