Μπάσκετ: Παρέλαση της ΑΕΚ στη Γερμανία

Μπάσκετ: Παρέλαση της ΑΕΚ στη Γερμανία

Τη νίκη που χρειαζόταν για να σφραγίσει την πρόκριση της στα Playoff του Μπάσκετμπολ Champions League πέτυχε στη Γερμανία η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου νίκησε τη Ράστα Βέχτα με το πειστικό 81-70 και εξασφάλισε πανηγυρικά τη συμμετοχή της στον επόμενο γύρο. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η ΑΕΚ είχε προβάδισμα με 51 – 31. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ηττηθεί από την ίδια ομάδα μέσα στο ΟΑΚΑ. Πλέον μετράει 8 νίκες σε 13 αγώνες, μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο εναρκτήριος γύρος.

Για την ΑΕΚ, που έπαιξε και πάλι χωρίς τον τραυματισμένο Λάνγκφορντ αλλά είχε τη θερμή συμπαράσταση πολλών Ελλήνων θεατών, Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πέτυχε 14 πόντους, ο Νίκος Ζήσης 12, ο Χάρης Γιαννόπουλος 9, ο Λίνος Χρυσικόπουλος !0, ο Τσάλμερς 8, οι Γκραντ, Ρέι από 7, ο Τολιόπουλος 6, ο Ματσιούλις 5, ο Σλότερ 2 και ο Μαυροειδής 1.

Στο άλλο ματς της ημέρας με ελληνικό ενδιαφέρον για την ίδια διοργάνωση, ο αποκλεισμένος ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Σαραγόσα στην Ισπανία με 86 – 76. Αυτή ήταν η 9η ήττα του σε 13 αγωνιστικές.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ήταν ο καλύτερος παίκτης του “Δικεφάλου” με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ. Άλλους 14 πρόσθεσε ο Μπόμπι Μπράουν. Το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 45 – 42.

Θυμίζουμε ότι στη φάση των “16” έχει ήδη προκριθεί και το Περιστέρι (8-5), μετά τη χθεσινή νίκη του επί της γερμανικής Μπάμπεργκ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter