Μπάσκετ: Πεδουλάκης επί θύραις στο Περιστέρι

Μπάσκετ: Πεδουλάκης επί θύραις στο Περιστέρι

Προ των -γνώριμων- πυλών του Περιστερίου βρίσκεται ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά το «διαζύγιο» της αθηναϊκής ομάδας με τον Νίκο Παπανικολόπουλο. Η χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Ρίγα δρομολόγησε τις εξελίξεις και η επιστροφή του Πεδουλάκη στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ως παίκτης και ως προπονητής θεωρείται σχεδόν βέβαιη. Πάντως συζητήθηκαν και τα ονόματα των Σωτήρη Μανωλόπουλου, Άρη Λυκογιάννη.

Ο 56χρονος Πεδουλάκης φόρεσε τα κυανοκίτρινα του Περιστερίου μεταξύ 1983-86 και 1993-95, ενώ εργάστηκε ως προπονητής στην ίδια ομάδα το 1995-04 (τα δύο πρώτα χρόνια ως βοηθός), 2010-12 και 2018-19.

Aποχωρώντας («συναινετικά», όπως ανακοινώθηκε), ο Νίκος Παπανικολόπουλος δήλωσε τα παρακάτω: «Στενοχωρημένος για την αποχώρηση, αλλά σίγουρος και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αποχωρώ από το Περιστέρι, ύστερα από δυόμισυ υπέροχα χρόνια. Η ομάδα έχει πολύ γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα και με πυξίδα το DNA της θα συνεχίσει να πορεύεται με επιτυχία. Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δυόμισυ χρόνια και, προφανώς, παραμένω φίλος και υποστηρικτής της ομάδας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter