Μπάσκετ: Πεδουλάκης τέλος από το Περιστέρι

Μπάσκετ: Πεδουλάκης τέλος από το Περιστέρι

Λιγότερο από τρεις μήνες κράτησε η τέταρτη θητεία του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Περιστερίου. Η βαριά σαββατιάτικη ήττα από την ΑΕΚ (59-91), η κάκιστη εικόνα της ομάδας και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Basketball Champions League ήταν τα αίτια που οδήγησαν στην απόλυσή του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: «Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας. Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Περιστερίου και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας. Πολλές φορές, η επιθυμία και η σχέση αλληλοσεβασμού δεν αρκούν για να ευδοκιμήσει μία συνεργασία. Ευχόμαστε στον Αργύρη καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή του».

Ο Πεδουλάκης είχε προσληφθεί στη θέση του Νίκου Παπανικολόπουλου στις 11 Νοεμβρίου 2020. Οι Γιάννης Καστρίτης, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Το Περιστέρι έχει μπροστά του τον προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη. Ωστόσο, τα τέσσερα κρούσματα Covid-19 στον Παναθηναϊκό καθιστούν τη διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου αμφίβολη. Το σημερινό παιχνίδι των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της Basket League αναβλήθηκε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter