Μπάσκετ: Πέρασε κορονοϊό ο Ρικ Πιτίνο

Μπάσκετ: Πέρασε κορονοϊό ο Ρικ Πιτίνο

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε πριν από μερικές μέρες ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Ρικ Πιτίνο.

Μάλιστα ο Αμερικανός δέχθηκε την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά είχε προλάβει να προσβληθεί, μαζί με αρκετούς παίκτες και συνεργάτες του στο πανεπιστήμιο Αϊόνα της Νέας Υόρκης. Η ομάδα του έχει σταματήσει τις προπονήσεις εδώ και τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πιτίνο ξεπέρασε την ίωση και ήδη βγήκε από την καραντίνα. Το θετικό τεστ χρονολογείται γύρω στις 4 Ιανουαρίου. «Ζω σαν καλόγερος την εποχή της πανδημίας και δεν είχα βαριά συμπτώματα», δήλωσε ο 68χρονος Πιτίνο.

Ο Αμερικανός προπονητής, που έχει συμφωνήσει προφορικά με την απερχόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας μπάσκετ να κοουτσάρει την Εθνική μας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Ιουνίου, έχει εργαστεί στην Ελλάδα σε δύο διαφορετικές θητείες με την πράσινη φόρμα του Παναθηναϊκού.

Τις τελευταίες μέρες, ο Πιτίνο βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα, όταν μαθεύτηκε ότι σκοπεύει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της γαλλικής Ορτέζ, μαζί με τον προπονητή Στου Τζάκσον και τον παλαίμαχο άσο του ΝΒΑ Τζαμάλ Μάσμπερν.

Ο Πιτίνο επαλήθευσε τις φήμες με δηλώσεις του στην L’Equipe, όπου πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί βέβαιη την (αμισθί) παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. «Εάν δεν με θέλει η νέα διοίκηση, δεν έχω πρόβλημα», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter