Μπάσκετ: Πέρασε ο Ολυμπιακός, τελικός «αιωνίων» αύριο

Μπάσκετ: Πέρασε ο Ολυμπιακός, τελικός «αιωνίων» αύριο
SUPER CUP 2022 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Με επίδειξη δύναμης προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός στον κυριακάτικο τελικό του Σούπερ Καπ, με το οποίο άνοιξε στη Ρόδο η αυλαία της νέας σεζόν: 93-65 τον τρίτο της περυσινής χρονιάς Προμηθέα Πάτρας.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 47- 34. Το τρόπαιο θα κριθεί το βράδυ της Κυριακής στο πρώτο φετινό ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ξέφυγε στα μέσα της δεύτερης περιόδου, 40-27, και δεν απειλήθηκε μέχρι το τέλος. Η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο (64-43).

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο κορυφαίος των νταμπλούχων με 19 πόντους. Διακρίθηκαν και οι Πίτερς 17, Μπολομπόι 12, Ουόκαπ 11., Λούντζης 11, Παπανικολάου 8.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πλήρης, αφού ο Κώστας Σλούκας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πέτυχε 7 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Από τον Προμηθέα του Μάκη Γιατρά ξεχώρισαν οι Σίμπσον 16, Κουλμπόκα 14, Κάουαν 11.
Στον πρώτο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός νίκησε πολύ δύσκολα τον οικοδεσπότη Κολοσσό με 72-67 (Ουίλιαμς 24, Γκουντάιτις 14, Γκριγκόνις 13).

Ο μεγάλος τελικός μεταξύ των «αιωνίων» θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (9 μ.μ.), ενώ οι Προμηθέας και Κολοσσός θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση στις 5 μ.μ..

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter